Η εταιρεία Vinte li ιδρύθηκε το 2012 από την σχεδιάστρια Βίβιαν Χατζέλη. Με γνώμονα την αγάπη για το παιδί, δημιουργούμε ιδιαίτερα βαπτιστικά ρούχα με έμφαση στην ποιότητα και στην ιδιαιτερότητα των προτότυπων σχεδίων μας. Ράβοντας με βάση να προσφέρουμε στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του μωρού σας την κομψότητα αλλά και την ποιότητα, χρησιμοποιούμαι πρώτες ύλες υψηλών προδιαγραφών, πολύτιμα υλικά, τα οποία μεταμορφώνται,αλλάζουν χαρακτήρα, ακολουθώντας το ύφος και την αισθητική που χαρακτηρίζει την κάθε συλλογή μας.Αποκλειστικά χειροποίητες δημιουργίες που διασφαλίζουν την ποιότητα, χάρης την δεξιοτεχνία των έμπειρων συνεργατών μας. Διατηρούμε την διαρκή βελτίωση μας με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Στην collection της Vinte li θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα που θα αγκαλίασουν το μωρό σας με απαλότητα,κομψότητα,στυλ και άνεση.
Από το 2015 η εταιρεία μας ξεκίνησε να απευθύνεται και στην μητέρα ή την νονά μιας βάπτισης φροντίζοντας την εμφάνιση τους κάνοντας την, ανάλογη της στιγμής και ιδιαιτέρως εντυπωσιακή.Παρουσίασε σε συγκεκριμένα σχέδια της συλλογής της, την επιλογή δημιουργίας ίδιου σχεδίου με το αντίστοιχο βαπτιστικό, για την μαμά ή την νονά, το οποίο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και συνεχίζεται.
Τα σχέδια μας μπορείτε να τα βρείτε σε ένα δίκτυο επιλεγμένων καταστημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα,καθώς και στο εξωτερικό σε Κύπρο, Γερμανία, Αυστραλία και Αμερική.

Για την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση, Vinte li Δημιουργίες, γιατί είναι οι μικροί Πρωταγωνιστές της Ζωής μας!!!